Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Hierbij een terugblik op mijn bbq avonturen van 2021.
Hopelijk wordt 2022 ook weer een mooi bbq jaar!
Weinig tekst, veel foto’s
.
Bedankt voor het kijken!
Beef tataki, meest verrassende voorgerecht
Tri tip a la brisket
Moink ends (zo heb ik ze maar even genoemd
, moink bals zonder bacon op de burnt ends manier gemaakt)
Hertenrack gemarineerd in honing tijm mosterd, echt te lekker
Burnt ends (buikspek), blijft favoriet hier
De Luther Burger, oftewel de Donut Burger. Naar recept van [mention]noskos [/mention]
Verrassende smakelijke smaak combinatie
Sucade (flat iron) en diamanthaas charcuterie plank. Misschien wel het mooiste gerecht om te zien
Zalmbonbons, horen tegenwoordig bij de standaard hapjes
Diamanthaas gemarineerd in ketjap
Tootsies pork steaks
Diamanthaas caveman
Bavette pinwheels gevuld met spinazie en coppa
Rib eye
Ballen van [mention]Frits [/mention]
Keri’s Hog-Apple Baked Beans naar het recept van [mention]noskos [/mention]
Een blijvertje
Home made bacon
“Snickers” oftewel brownies met pindakaas en zeezout
Mijn “werkplek”
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Hopelijk wordt 2022 ook weer een mooi bbq jaar!
Weinig tekst, veel foto’s

Bedankt voor het kijken!
Beef tataki, meest verrassende voorgerecht

Tri tip a la brisket

Moink ends (zo heb ik ze maar even genoemd


Hertenrack gemarineerd in honing tijm mosterd, echt te lekker


Burnt ends (buikspek), blijft favoriet hier

De Luther Burger, oftewel de Donut Burger. Naar recept van [mention]noskos [/mention]
Verrassende smakelijke smaak combinatie

Sucade (flat iron) en diamanthaas charcuterie plank. Misschien wel het mooiste gerecht om te zien

Zalmbonbons, horen tegenwoordig bij de standaard hapjes

Diamanthaas gemarineerd in ketjap

Tootsies pork steaks

Diamanthaas caveman

Bavette pinwheels gevuld met spinazie en coppa

Rib eye

Ballen van [mention]Frits [/mention]

Keri’s Hog-Apple Baked Beans naar het recept van [mention]noskos [/mention]
Een blijvertje

Home made bacon

“Snickers” oftewel brownies met pindakaas en zeezout

Mijn “werkplek”


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Laatst bewerkt: