nickvd
Vuurmaker
- Berichten
- 77
Tja, waar plaats ik dit? High and fast of low and slow?
Ik begon met de entrecote op 100 graden indirect voor circa 1 tot 1.5 uur tot het vlees 55 graden was.
Ondertussen een lekker biertje er bij.
Vervolgens de entrecote op de directe grill tot 61 graden.
En na het rusten was hij klaar om te snijden
Hier het eindresultaat Tagliata met een dressing van Knoflook, citroen en rozemarijn op een bedje van rucola
Ik begon met de entrecote op 100 graden indirect voor circa 1 tot 1.5 uur tot het vlees 55 graden was.
Ondertussen een lekker biertje er bij.
Vervolgens de entrecote op de directe grill tot 61 graden.
En na het rusten was hij klaar om te snijden
Hier het eindresultaat Tagliata met een dressing van Knoflook, citroen en rozemarijn op een bedje van rucola