BasBQ
Beef en Steak

Tagliata

nickvd

Vuurmaker
Berichten
77
Tja, waar plaats ik dit? High and fast of low and slow?

Ik begon met de entrecote op 100 graden indirect voor circa 1 tot 1.5 uur tot het vlees 55 graden was.
20210307_180352.jpg

20210307_154517.jpg


Ondertussen een lekker biertje er bij.
Vervolgens de entrecote op de directe grill tot 61 graden.

20210307_183443.jpg


En na het rusten was hij klaar om te snijden


20210307_184618.jpg


20210307_184654.jpg


Hier het eindresultaat Tagliata met een dressing van Knoflook, citroen en rozemarijn op een bedje van rucola

20210307_184840.jpg
 
Ziet er goed uit ! Mooie plakjes en zal vast en zeker goed gesmaakt hebben !
 
heerlijk.
ziet er goed uit zeg. goeie combi ook met kaas en rucola
 
Dat is een lekker bordje geworden!
Verwacht dat hij wel naar H&F verplaatst zal worden. L&S is voor lange bereidingen die niet boven de 150 graden komen, dat is deze duidelijk wel geweest ;)
 
Ziet er goed uit. Cuisson is toch nog mooi roze gebleven. Lijkt me een lekker zomerse combinatie. Lust ik wel
 
Ik vind dit een hele fijne methode pas ik ook wel eens toe. Ziet er top uit.
Heb nog bife de tira liggen eens bedenken wat ik daar mee doe want het water loopt me uit de mond bij het zien van dit lekkers.
 
Het ziet er fantastisch uit.
Deze hoort inderdaad thuis in Hot & Fast
 
Lekker zachtjes neergelegd op een bedje van sla
 
Zier er lekker uit, wat een mooi stuk vlees.👌🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan