- Berichten
- 419
Terug van vakantie, eindelijk weer de mogelijkheid om een echte BBQ op te stoken....
Gisteren een heerlijk zwoele avond, tijd voor mijn versie van surf 'n turf. Rauwe ongepelde gamba's en stukjes Hollandse biefstuk, gemarineerd in een kruidenolie van knoflook, basilicum, peterselie en koriander. Na het grillen wat zeezout en verse peper erover....hier altijd een succesnummer!
en een close-up:
En omdat we toch bezig waren ook nog wat Jodenhaasjes gegrild, lekker met een klein beetje huisgemaakte A?oli.
Toch wel lekker om weer thuis te zijn!
Gisteren een heerlijk zwoele avond, tijd voor mijn versie van surf 'n turf. Rauwe ongepelde gamba's en stukjes Hollandse biefstuk, gemarineerd in een kruidenolie van knoflook, basilicum, peterselie en koriander. Na het grillen wat zeezout en verse peper erover....hier altijd een succesnummer!
en een close-up:
En omdat we toch bezig waren ook nog wat Jodenhaasjes gegrild, lekker met een klein beetje huisgemaakte A?oli.
Toch wel lekker om weer thuis te zijn!