- Berichten
- 275
Op vakantie in eigen land (Zeeland) met kinderen en aanhang en een schoonvader die even op viste komt. Dat vraagt om een bbq. Met zoveel mensen heb je ook verschillende wensen en met mooi weer wil ik ook naar het strand. Het moest dus ook hot and fast zijn.
Uiteindelijk werd het een soort van surf and turf. Op het menu: Moinkballs, bavette , zalm en mosselen. Daarnaast lekkere coleslaw gemaakt en als toetje s’mores skillet met geroosterde hazelnoot en karamelsaus. Tot mijn beschikking had ik een gas- en kolenbbq.
Alles was mooi bijna gelijktijdig klaar. De moinkballs iets later maar dat kwam mooi uit. Omdat iedereen na een dagje strand hongerig was kreeg ik niet de tijd om het resultaat op tafel te fotograferen. Na afloop pas de ‘s’mores op de bbq en een half uur later hadden we nog een lekker toetje.
Uiteindelijk werd het een soort van surf and turf. Op het menu: Moinkballs, bavette , zalm en mosselen. Daarnaast lekkere coleslaw gemaakt en als toetje s’mores skillet met geroosterde hazelnoot en karamelsaus. Tot mijn beschikking had ik een gas- en kolenbbq.
Alles was mooi bijna gelijktijdig klaar. De moinkballs iets later maar dat kwam mooi uit. Omdat iedereen na een dagje strand hongerig was kreeg ik niet de tijd om het resultaat op tafel te fotograferen. Na afloop pas de ‘s’mores op de bbq en een half uur later hadden we nog een lekker toetje.