- Berichten
- 43
Afgelopen weekend... geen zin om uit eten.. Immers het eigen vlees van de bbq is vaak lekker dan wat je in gemiddeld restaurant krijgt. Daarom een bavette gehaald bij een plaatselijke streek winkel, die hun dieren zelf houden/slachten/verkopen). En als voorgerecht een kreeft uit de vriezer gehaald, die al lang op had gemoeten...
De kreeft van geen groot succes.. Uiteindelijk denk ik dat ik hem te lang heb laten liggen. De smaak was een beetje als opgewarmde garnalen.. Wel leuk om eens mee te prutsen/proberen..
De bavette was goed gelukt. Ik had alleen iets teveel haast. Nadat ik de platesetters verwijderd had, meteen het vlees teruggelegd ipv even te wachten op een echt hoge termpratuur voor het laatste deel. En iets te snel aangesneden, omdat de hele familie al aan tafel zat. De volgende keer iets langer laten rusten. (En eigenlijk eerder beginnen).
wijziging: foto's nog even geresized..
De kreeft van geen groot succes.. Uiteindelijk denk ik dat ik hem te lang heb laten liggen. De smaak was een beetje als opgewarmde garnalen.. Wel leuk om eens mee te prutsen/proberen..
De bavette was goed gelukt. Ik had alleen iets teveel haast. Nadat ik de platesetters verwijderd had, meteen het vlees teruggelegd ipv even te wachten op een echt hoge termpratuur voor het laatste deel. En iets te snel aangesneden, omdat de hele familie al aan tafel zat. De volgende keer iets langer laten rusten. (En eigenlijk eerder beginnen).
wijziging: foto's nog even geresized..
Laatst bewerkt: