- Berichten
 - 67
 
Vandaag een dagje vrij dus weer aan de hobby. Ik had nog 1,5kg sukade in de wacht liggen en die was vandaag aan de beurt. Begonnen met schoonmaken waarna de sukade even een uurtje in de rook op eiken.
Sukade even aangezet waarna versneden in blokjes en samen met de groenten (peen, prei, ui, knoflook) in de braadpan. Vervolgens 1L Leffe Blond erbij samen met een aantal scheppen koffie rub en dan geduld...
Na een uur of 5 wat gember peperkoek in dunne plakken gebruikt om de saus te binden verse peterselie er door en klaar
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Sukade even aangezet waarna versneden in blokjes en samen met de groenten (peen, prei, ui, knoflook) in de braadpan. Vervolgens 1L Leffe Blond erbij samen met een aantal scheppen koffie rub en dan geduld...
Na een uur of 5 wat gember peperkoek in dunne plakken gebruikt om de saus te binden verse peterselie er door en klaar
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							
	
			
			