Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Steven & Me - April 2013 - Zalm met Belgisch kriekenbier
Vanmiddag als late lunch deze zalm gegeten, vanochtend heb ik de marinade klaar gemaakt en de zalm erin gelegd. Ik heb zalm met huid gehaald omdat dit op de bbq minder snel uit elkaar valt.
Net heb ik de bastard ff opgestookt en het rooster gepoetst en ingesmeerd met olie.
Ik heb de zalm erop gelegd met de huid onderop. Toen op gevoel een keer gedraaid en daarna eraf gehaald om te eten.
Zoals meer mensen aangegeven hebben is de sojasaus overheersend. Het is wel een lekkere combinatie.
Jammer dat de sojasaus te overheersend was dat is zonde van de heerlijke smaak van de zalm maar zalm en sojasaus is normaal wel een zeer smakelijke combinatie de laatste foto is schitterend.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.