Beef en Steak

Steven & Me - April 2013 - Zalm met Belgisch kriekenbier

Vanmiddag als late lunch deze zalm gegeten, vanochtend heb ik de marinade klaar gemaakt en de zalm erin gelegd. Ik heb zalm met huid gehaald omdat dit op de bbq minder snel uit elkaar valt.
Net heb ik de bastard ff opgestookt en het rooster gepoetst en ingesmeerd met olie.
Ik heb de zalm erop gelegd met de huid onderop. Toen op gevoel een keer gedraaid en daarna eraf gehaald om te eten.
dcac058f91dd3966a56278b96cc25e36.jpg

c6351170c8e2a51dce3a37511316864e.jpg

26f6eb31884032c8151203135d98b63f.jpg

66d893f890fb391689d7a1c0f30d580a.jpg

e5be12df5b73e03c9fa1b08ba306c0c3.jpg

8f1fc508303f89feb06f9d394c6ce53b.jpg

062ac44e06f072fe7b156f4beb857585.jpg

81c89b086ce54a1abbf0502a02d40d16.jpg


Zoals meer mensen aangegeven hebben is de sojasaus overheersend. Het is wel een lekkere combinatie.



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Het ziet er anders wel lekker uit  :)
 
Jammer dat de sojasaus te overheersend was dat is zonde van de heerlijke smaak van de zalm maar zalm en sojasaus is normaal wel een zeer smakelijke combinatie ;) de laatste foto is schitterend.
 
Die laatste foto was vol in de zon, dat maakt alles mooier
 
Terug
Bovenaan Onderaan