- Berichten
- 3.001
Je hebt van die momenten dan moet je gewoon jezelf kietelen. Geen schrik hebben, gewoon doen. 
Zo ook voor de lunch en gelijk een mooie voor de fotowedstrijd.
Mooie steak erbij gepakt.
		
		
	
	
		 
	
		 
	
Nee geen A5 Wagyu, maar mooi stuk picanha.
Bestrooid met de lemonpepper van Van Beekum.
		 
	
Ondertussen eerst een rode ui in sherry azijn gelegd.
		 
	
En er dan maar voor gaan.
		 
	
		 
	
Hoppa, geen schrik, zo plat als een schnitzel.
		 
	
		 
	
Ondertussen de Q laten opwarmen met de speksteen er in.
		 
	
		 
	
En dan 30-40 seconden per kant.
		 
	
		 
	
Broodje opmaken met rucola, augurk, de rode ui en dan de steak gesneden.
		 
	
Voor een klein pitje kwam ik nog wat lekkers in de kast tegen
 .
.
		 
	
Vol van smaak, even je bek branden, maar blijft niet te lang hangen .
.
Een klein beetje gecompenseerd met granaatappelmelasse en dan krijg je dit als resultaat .
.
		 
	
Een bord vol smaken. Puur genieten


	
		
			
		
		
	
				
			
Zo ook voor de lunch en gelijk een mooie voor de fotowedstrijd.
Mooie steak erbij gepakt.
Nee geen A5 Wagyu, maar mooi stuk picanha.
Bestrooid met de lemonpepper van Van Beekum.
Ondertussen eerst een rode ui in sherry azijn gelegd.
En er dan maar voor gaan.
Hoppa, geen schrik, zo plat als een schnitzel.

Ondertussen de Q laten opwarmen met de speksteen er in.
En dan 30-40 seconden per kant.
Broodje opmaken met rucola, augurk, de rode ui en dan de steak gesneden.
Voor een klein pitje kwam ik nog wat lekkers in de kast tegen

 .
.Vol van smaak, even je bek branden, maar blijft niet te lang hangen
 .
.Een klein beetje gecompenseerd met granaatappelmelasse en dan krijg je dit als resultaat
 .
.Een bord vol smaken. Puur genieten



 
	 
			 
			 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 . Maar idd ook de korte baktijd. De smaken zitten hierdoor er echt helemaal in, op ieder klein stukje.
. Maar idd ook de korte baktijd. De smaken zitten hierdoor er echt helemaal in, op ieder klein stukje.
 
 
		 
 
		 
 
		