- Berichten
- 3.486
St. Louis style pork steak had ik nog op mijn wensenlijst staan dus op deze mooie herfst zondag aan de slag.
De procureur in stukken van ca 2 vingers dik gesneden.
Ingesmeerd met mosterd en in de rub gezet.
Deze keer de rub van NasQ
Terwijl de rub lekker begon te plakken de BBQ opstoken en de stoofpan klaar maken.
De saus :
Stond niet in het recept maar toch lekker een uitje toegevoegd....
BBQ was inmiddels "gereed" dus tijd om de steaks even aan te grillen.
Bier er bij. Een Skuumkoppe.
Als "side dish" op het rooster gepofte krieltjes.
Die mochten gelijk mee op het rooster.
Deksel erop en wachten maar.
Na een uur even de steaks gedraaid . En de deksel van de pan.
Een half uurtje verder waren de krieltjes klaar.
Deze ingepakt om warm te houden.
De steaks zagen er al lekker uit en roken al heerlijk maar mochten nog even door.
Na nog 30 minuten waren de steaks ook prikgaar. Wilde ze niet zo los hebben als pulled pork.
Nog even uit de pan op de grill:
(To do: betere werk verlichting aanleggen)
Met een salade erbij van rauwe andijvie was de maaltijd gereed.
Erg benieuwd naar het resultaat en de reacties van de familie natuurlijk.
Maar ook deze houden we erin
Heerlijk.
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
De procureur in stukken van ca 2 vingers dik gesneden.
Ingesmeerd met mosterd en in de rub gezet.
Deze keer de rub van NasQ


Terwijl de rub lekker begon te plakken de BBQ opstoken en de stoofpan klaar maken.


De saus :

Stond niet in het recept maar toch lekker een uitje toegevoegd....
BBQ was inmiddels "gereed" dus tijd om de steaks even aan te grillen.

Bier er bij. Een Skuumkoppe.


Als "side dish" op het rooster gepofte krieltjes.
Die mochten gelijk mee op het rooster.

Deksel erop en wachten maar.

Na een uur even de steaks gedraaid . En de deksel van de pan.
Een half uurtje verder waren de krieltjes klaar.
Deze ingepakt om warm te houden.
De steaks zagen er al lekker uit en roken al heerlijk maar mochten nog even door.

Na nog 30 minuten waren de steaks ook prikgaar. Wilde ze niet zo los hebben als pulled pork.
Nog even uit de pan op de grill:
(To do: betere werk verlichting aanleggen)


Met een salade erbij van rauwe andijvie was de maaltijd gereed.

Erg benieuwd naar het resultaat en de reacties van de familie natuurlijk.
Maar ook deze houden we erin

Heerlijk.
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk