riba
Kooltjesharker
- Berichten
- 163
Op 1e kerstdag kwam mijn moeder met haar man over. We wilden wat makkelijks maken en ook erg lekker.
We begonnen traditioneel met Hollandse garnaaltjes met cocktail saus.
Dan een speenvarken ham (met wat roodschil aardappelen en romanesco broccoli).
En tot slot creme brulee. Tijdens het branden liep mijn gasbrandertje uit het gas . Gelukkig lukte het ook met de Action onkruidbrander
Dan nu wat foto's van de ham. Ik had het al de avond ervoren gezouten. En toen voor een uur of 6 op 107C-130C:






Fijne dagen!
We begonnen traditioneel met Hollandse garnaaltjes met cocktail saus.
Dan een speenvarken ham (met wat roodschil aardappelen en romanesco broccoli).
En tot slot creme brulee. Tijdens het branden liep mijn gasbrandertje uit het gas . Gelukkig lukte het ook met de Action onkruidbrander

Dan nu wat foto's van de ham. Ik had het al de avond ervoren gezouten. En toen voor een uur of 6 op 107C-130C:






Fijne dagen!