- Berichten
 - 110
 
Spatchcock kipje, olijfolie, peper, zout, kerrie
		
		
	
	
		
	
Glazuur van sinaasappelsap, whiskey, appelazijn, perzikjam (normaal sinaasappeljam maar hadden we niet) zout, kerrie, peper
		
	
Kipje met vel beneden direct grillen. Na 5min eens draaien.
		
	
Dan indirect grillen met velkant boven. En om de 5min lichtjes bestrijken met glazuur
		
	
Klaar. En voor de liefhebbers nog een spiff burgertje.
		
	
		
	
		
	
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			
	Glazuur van sinaasappelsap, whiskey, appelazijn, perzikjam (normaal sinaasappeljam maar hadden we niet) zout, kerrie, peper
	Kipje met vel beneden direct grillen. Na 5min eens draaien.
	Dan indirect grillen met velkant boven. En om de 5min lichtjes bestrijken met glazuur
	Klaar. En voor de liefhebbers nog een spiff burgertje.
	
	
	Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk