H
henri
Gast
vandaag 3 mooie spareribs op mn n ieuwe offset smoker bereid, volgens de 3 2 1 methode.
zaterdagavond gerubt met letzq porc rub, in vershoudfolie gedaan en in de koelkast.
smoker opgestookt tussen 90 en 120 gr, ribbels 3 uur gerookt, daarna in aluminiumfolie ingepakt en 2 lepels warme appelsap erbij gegoten, en als laatste nog 1 uur uit de folie en lekker geglazed met whiskey bbq sauce van remia.
helemaal goed zou je denken, maar ze waren erg taai geworden, smaak was wel heel goed. iemand enig idee hoe dit komt?
zaterdagavond gerubt met letzq porc rub, in vershoudfolie gedaan en in de koelkast.
smoker opgestookt tussen 90 en 120 gr, ribbels 3 uur gerookt, daarna in aluminiumfolie ingepakt en 2 lepels warme appelsap erbij gegoten, en als laatste nog 1 uur uit de folie en lekker geglazed met whiskey bbq sauce van remia.
helemaal goed zou je denken, maar ze waren erg taai geworden, smaak was wel heel goed. iemand enig idee hoe dit komt?