- Berichten
- 294
ForumFriends,
Mijn eerste keer spareribs waren prima. Maar het kon gewoon beter.
Van de week liep ik langs de slager en raakte met hem in gesprek over de lullige hoeveelheid vlees hieraan. Ik mocht een stuk hebben met meer vlees aan de bovenkant en kreeg een zakje van zijn eigen rub mee.
Vandaag aan de slag. In mijn imitatie-weber van 47cm. Snake erin en gaan conform de 3-2-1.
Mijn temperatuur is ruim 6 uur tussen de 118 en 122 graden geweest, ook direct na de openingen herstelde dat weer rap.
Een glace van honing, appelazijn, 2 bbqsausjes, lekkere kruiden en boter.
Een coleslaw erbij van spitskool, wortel en beetje biet en sla, met gewelde rozijn, geroosterde amandel, miniaugurk, peterselie en natuurlijk met zelfgemaakte mayo.
Een geweldige cornbread erbij! Mijn eerste versie vond ik droog en saai. Deze versie is geweldig, alleen een beetje te zoet voor het avondeten. Maar morgenochtend gaat deel 2 opgewarmd worden met chocopasta en jam
Lui, deze hobby is zó gaaf!
Mijn eerste keer spareribs waren prima. Maar het kon gewoon beter.
Van de week liep ik langs de slager en raakte met hem in gesprek over de lullige hoeveelheid vlees hieraan. Ik mocht een stuk hebben met meer vlees aan de bovenkant en kreeg een zakje van zijn eigen rub mee.
Vandaag aan de slag. In mijn imitatie-weber van 47cm. Snake erin en gaan conform de 3-2-1.
Mijn temperatuur is ruim 6 uur tussen de 118 en 122 graden geweest, ook direct na de openingen herstelde dat weer rap.
Een glace van honing, appelazijn, 2 bbqsausjes, lekkere kruiden en boter.
Een coleslaw erbij van spitskool, wortel en beetje biet en sla, met gewelde rozijn, geroosterde amandel, miniaugurk, peterselie en natuurlijk met zelfgemaakte mayo.
Een geweldige cornbread erbij! Mijn eerste versie vond ik droog en saai. Deze versie is geweldig, alleen een beetje te zoet voor het avondeten. Maar morgenochtend gaat deel 2 opgewarmd worden met chocopasta en jam

Lui, deze hobby is zó gaaf!