BasBQ
Beef en Steak

Souvlaki van Varkenshaas

Daannij

Vuurmaker
 
Berichten
95
Het was weer tijd voor wat nieuws. Gezien de zomerse temperaturen gekozen voor een Griekse souvlaki.

700 gram varkenshaas laten marineren in olijfolie, oregano, tijm, gerookte paprikapoeder, knoflook en ui.


ED05916E-2055-4EF9-93A5-B58FBC8F794C.jpeg

Ondertussen lekker zelfgemaakte Tzaziki voor in the side. Gemaakt naar recept van BBQ-Junkie. Blijft heerlijk!

6D90E063-4EB4-4C41-A3B9-BE04B813A12A.jpeg


Voor de bereiding mijn kleine Gusta er maar weer eens bij gepakt. Vorige keer ging het goed. Deze keer was het ruk, maar uiteindelijk alles netjes gaar.
AC4A6DED-18EB-435B-9B89-F707BB1621DB.jpeg


De leidinggevende wilde nog graag gevulde champignons erbij dus dat doen we dan netjes. Het smaakte weer heerlijk en is voor herhaling vatbaar!

2E523649-242C-4C49-A626-E1BD59F442F0.jpeg
 

@rno

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.636
Ziet er goed uit allemaal
Netjes naar de “leiding” geluisterd 😊
 

Free_ltd

Gemarineerd
 
Berichten
2.205
Ik maak ze geregeld met varkenshaas. Heerlijk. Maar ik zie dat er wat stoute stukjes vlees bij waren :ROFLMAO:
 

BrandtQ

Kooltjesharker
 
 
Berichten
162
Dit ga ik ook eens maken. Eens kijken wat de leiding er hier van vindt... :ROFLMAO:
 

Peter64

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
2.247
Dit ziet er gewoon lekker uit. Hulde voor de CEO voor gevulde champignons.
En een dwars stukje porky heb je altijd wel eens. ;)
 

Daannij

Vuurmaker
 
Berichten
95
Haha, die 4 losse bewust niet gespietst. Paste net niet lekker en moet uiteraard altijd even voorproeven. Was met voorbedachte rade ;-)
 
Bovenaan Onderaan