BasBQ
Beef en Steak

Souvlaki van Varkenshaas

 

Daannij

Kooltjesharker
Berichten
134
Het was weer tijd voor wat nieuws. Gezien de zomerse temperaturen gekozen voor een Griekse souvlaki.

700 gram varkenshaas laten marineren in olijfolie, oregano, tijm, gerookte paprikapoeder, knoflook en ui.


ED05916E-2055-4EF9-93A5-B58FBC8F794C.jpeg

Ondertussen lekker zelfgemaakte Tzaziki voor in the side. Gemaakt naar recept van BBQ-Junkie. Blijft heerlijk!

6D90E063-4EB4-4C41-A3B9-BE04B813A12A.jpeg


Voor de bereiding mijn kleine Gusta er maar weer eens bij gepakt. Vorige keer ging het goed. Deze keer was het ruk, maar uiteindelijk alles netjes gaar.
AC4A6DED-18EB-435B-9B89-F707BB1621DB.jpeg


De leidinggevende wilde nog graag gevulde champignons erbij dus dat doen we dan netjes. Het smaakte weer heerlijk en is voor herhaling vatbaar!

2E523649-242C-4C49-A626-E1BD59F442F0.jpeg
 
Ziet er goed uit allemaal
Netjes naar de “leiding” geluisterd 😊
 
Ik maak ze geregeld met varkenshaas. Heerlijk. Maar ik zie dat er wat stoute stukjes vlees bij waren :ROFLMAO:
 
Mooi bordje. En lekker met die tzaziki
 
lekker zomers
ziet er goed uit
 
Dit ga ik ook eens maken. Eens kijken wat de leiding er hier van vindt... :ROFLMAO:
 
Dit ziet er gewoon lekker uit. Hulde voor de CEO voor gevulde champignons.
En een dwars stukje porky heb je altijd wel eens. ;)
 
Haha, die 4 losse bewust niet gespietst. Paste net niet lekker en moet uiteraard altijd even voorproeven. Was met voorbedachte rade ;-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan