dutchronnie
Tondelzoeker
- Berichten
- 4
Ik heb voor de eerste keer pulled pork van 2 kilo in de weber zitten vanaf vanmorgen half 11.
Op een gegeven moment bleef de temp. Heel lang op ongeveer 70 graden.
Dat zal de zone dan wel zijn, en heb het vlees in alu folie gewikkeld. Gewacht totdat de temp 81 graden was. Eruitgehaald, het vocht opgevangen en de pork weer op de bbq. Ik dacht nog een uurtje totdat de temp op 84 graden staat.
Maar toen begon ineens de temp te dalen naar 77 graden., en daar staat hij nu op. Is dit de zone?
Of zou hij er nu af kunnen.
Het vlees ligt er nu al 10 uur op, dat moet toch genoeg zijn voor een 2 kilo stuk?
Op een gegeven moment bleef de temp. Heel lang op ongeveer 70 graden.
Dat zal de zone dan wel zijn, en heb het vlees in alu folie gewikkeld. Gewacht totdat de temp 81 graden was. Eruitgehaald, het vocht opgevangen en de pork weer op de bbq. Ik dacht nog een uurtje totdat de temp op 84 graden staat.
Maar toen begon ineens de temp te dalen naar 77 graden., en daar staat hij nu op. Is dit de zone?
Of zou hij er nu af kunnen.
Het vlees ligt er nu al 10 uur op, dat moet toch genoeg zijn voor een 2 kilo stuk?