- Berichten
- 10.082
Beste BBQ collega's
Op het werk. Het einde van de week is in zicht.
Gelukkig, na een hectische week.
Het zonnetje schijnt heerlijk.
WTF doe ik hier nog? vroeg ik me af.
Ik riep naar mijn collega's dat ik vandaag iets eerder naar huis ging.
Wat werk afgerond, spullen gepakt en in een door de zon opgewarmde auto gestapt, op weg naar huis
Onderweg een even voor een stokbrood, salade en 500gr rundergehakt langs de appie
Thuis gekomen 2 rookplankjes te weken gelegd in de gootsteen en het gehakt gekruid met wat zelfgemaakte rub die ik nog had staan,
een halve ui, 2 losse teentjes knoflook, een scheut srirachasaus en een klein restje chimmichurri. Kortom, van alles en nog wat.
Daarna ff lekker een paar kilometertjes hardlopen in het zonnetje en na het douche de wga aangestoken en de plankjes met de mini gehaktbroodjes erop.
Lekker langzaam laten garen en na een klein uurtje waren ze klaar. Heerlijk gegeten met de salade en stokbrood.
Het was zo lekker, dat ik dit met jullie wilde delen. Snel, simpel en superveel smaak.
De foto's. Het zijn er niet superveel maar het geeft een indruk
En hoppa, de plankjes op de bbq
Na een half uurtje ff meten en spieken. Lookin' good
En op het plankje. AANVALLUHHH !!!!!
Wat is dit lekker zeg. Gewoon even snel iets in elkaar flansen en daarna genieten.
Het weekend is begonnen

Geniet ervan mensen.
Dank voor het kijken.
Rick
Op het werk. Het einde van de week is in zicht.
Gelukkig, na een hectische week.
Het zonnetje schijnt heerlijk.
WTF doe ik hier nog? vroeg ik me af.
Ik riep naar mijn collega's dat ik vandaag iets eerder naar huis ging.
Wat werk afgerond, spullen gepakt en in een door de zon opgewarmde auto gestapt, op weg naar huis

Onderweg een even voor een stokbrood, salade en 500gr rundergehakt langs de appie
Thuis gekomen 2 rookplankjes te weken gelegd in de gootsteen en het gehakt gekruid met wat zelfgemaakte rub die ik nog had staan,
een halve ui, 2 losse teentjes knoflook, een scheut srirachasaus en een klein restje chimmichurri. Kortom, van alles en nog wat.
Daarna ff lekker een paar kilometertjes hardlopen in het zonnetje en na het douche de wga aangestoken en de plankjes met de mini gehaktbroodjes erop.
Lekker langzaam laten garen en na een klein uurtje waren ze klaar. Heerlijk gegeten met de salade en stokbrood.
Het was zo lekker, dat ik dit met jullie wilde delen. Snel, simpel en superveel smaak.
De foto's. Het zijn er niet superveel maar het geeft een indruk
En hoppa, de plankjes op de bbq
Na een half uurtje ff meten en spieken. Lookin' good

En op het plankje. AANVALLUHHH !!!!!
Wat is dit lekker zeg. Gewoon even snel iets in elkaar flansen en daarna genieten.
Het weekend is begonnen


Geniet ervan mensen.
Dank voor het kijken.
Rick