BasBQ
Beef en Steak

Smoker vol met zalm

 
 

mafkACE

Stoker
Berichten
264
Voor de kerstdagen nog even wat zalm roken...
Grofweg het noskos recept, maar voor 6,5kg zalm ongeveer 5 keer zijn hoeveelheden gebruikt. Daarmee was alles netjes bedekt. 18 uur in de pekel in de koeling, uurtje terug in de koeling na het spoelen en dan maar de csg aan 🙂

20201222_121746.jpg
 
Voor de kerstdagen zegt 'ie. Voor de hele straat dan?
Ziet er schitterend uitzicht,zo'n vol rooster. Geen half werk (y)
 
Lekker man!
 
Voor de kerstdagen zegt 'ie. Voor de hele straat dan?
Ziet er schitterend uitzicht,zo'n vol rooster. Geen half werk (y)
Als kleinigheidje voor de schoonouders en wat "bestellingen" 😅
 
Kunnen er nog bestellingen geplaatst worden 😁, geen leeg plekke meer over op’t rooster 👍🏻
 
Zo, voordat het te warm wordt, doen we nog een rondje...

20210301_171550.jpg
 
Maakt de cgs genoeg rook I'm zo een grote hoeveelheid van smaakte voorzien? Hoe lang rook je?
 
Ja, de rook stroomt er gewoon langs he.
Hij brandt meestal een 10 a 11 uur.
Het is sowieso met dat weber rookmeel niet heel erg zwaar gerookt. Dat is best een subtiel smaakje.
 
Toevoeging, hij heeft een goede 12 uur gelopen in deze koude omstandigheden.
en daarna nog wat "restjes" weggebrand van naast de tunnel..

Ik ervaar best wel dat het een beetje als een tunneltje brandt en niet als een geheel vierkant oppervlak.
 
Terug
Bovenaan Onderaan