- Berichten
- 413
Ik heb een vraagje over smashburger. Ik heb ze zonet voor de 2e keer gemaakt. Alleen werden ze weer meer qua dikte naar gewone burger.
Deze keer had ik ze van tevoren gekruid. Met (gerookte)paprika ui en knolook poeder en oregano.
Zou dit hier door kunnen komen?
Plaat was volgens mij voldoe heet.
Ook ging de Bastard spatel krom staan. Maar daar ligt het niet aan denk ik. Die heb ik kunnen terug buigen.
Mn vrouw was wel tevreden met het resultaat, dus eigenlijk ging t goed. Maar ik zou het toch graag goed doen.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Deze keer had ik ze van tevoren gekruid. Met (gerookte)paprika ui en knolook poeder en oregano.
Zou dit hier door kunnen komen?
Plaat was volgens mij voldoe heet.
Ook ging de Bastard spatel krom staan. Maar daar ligt het niet aan denk ik. Die heb ik kunnen terug buigen.
Mn vrouw was wel tevreden met het resultaat, dus eigenlijk ging t goed. Maar ik zou het toch graag goed doen.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk