BasBQ
Beef en Steak

Smashburger wil gewone burger zijn...

Xplosiv

Kooltjesharker
 
Berichten
185
Ik heb een vraagje over smashburger. Ik heb ze zonet voor de 2e keer gemaakt. Alleen werden ze weer meer qua dikte naar gewone burger.
Deze keer had ik ze van tevoren gekruid. Met (gerookte)paprika ui en knolook poeder en oregano.
Zou dit hier door kunnen komen?
Plaat was volgens mij voldoe heet.

Ook ging de Bastard spatel krom staan. Maar daar ligt het niet aan denk ik. Die heb ik kunnen terug buigen.

Mn vrouw was wel tevreden met het resultaat, dus eigenlijk ging t goed. Maar ik zou het toch graag goed doen.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 

Roland

Stoker
 
Berichten
301
Je bedoeld dat die Bastard spatel krom stond na het platdrukken van de hamburgers? ik doe dat met de onderkant van een kookpot, heb je altijd in de buurt en gegarandeerd niets krom.
 

Xplosiv

Kooltjesharker
 
Berichten
185
Je bedoeld dat die Bastard spatel krom stond na het platdrukken van de hamburgers? ik doe dat met de onderkant van een kookpot, heb je altijd in de buurt en gegarandeerd niets krom.
Voor de 2e lading van vandaag handschoen aan en daarmee de spatel aandrukken. Ging al beter.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 

Cherrywood

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.839
Voor de 2e lading van vandaag handschoen aan en daarmee de spatel aandrukken. Ging al beter.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Zo doe ik het ook altijd

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 

cricque

Vuurmaker
Berichten
73
Je kan gewoon een pan gebruiken of zo een "press" kopen, bestaat in gietijzer/rvs etc, en kost geen arm en been. Natuurlijk als dat maar is voor heel af en toe is het ook weer zonde om "bij de hoop" te leggen :)
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.654
Ik gebruik al jaren deze.

Destijds een cm afgeslepen omdat hij net niet in mijn skillet paste, zou nu geen probleem meer zijn omdat ik ze op een plancha maak.

image.jpg
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.174
Gewoon een plakspaan bij de bouwmarkt halen en pas slijpen.
Zie @Zzzjon .

Succes verder.
 

JasperBoZ

Vuurmaker
Berichten
96
Ik gebruik hiervoor altijd een gewone bbq spatel en druk deze goed aan met m’n hand. Draag hierbij wel bbq handschoenen uiteraard. Wat ook help is het gehakt niet alleen aandrukken maar ook een beetje “uitsmeren”.
 

Xplosiv

Kooltjesharker
 
Berichten
185
Ik gebruik hiervoor altijd een gewone bbq spatel en druk deze goed aan met m’n hand. Draag hierbij wel bbq handschoenen uiteraard. Wat ook help is het gehakt niet alleen aandrukken maar ook een beetje “uitsmeren”.
Ik denk dat dit het geweest kan zijn. Volgens mij deed ik de de 1e keer wel.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 

Lennart_Diegast

Kooltjesharker
 
Berichten
183
D
Ik gebruik al jaren deze.

Destijds een cm afgeslepen omdat hij net niet in mijn skillet paste, zou nu geen probleem meer zijn omdat ik ze op een plancha maak.

Bekijk bijlage 52811
Deze heb ik ook. Werkte laatst top op de speksteen!
 
Bovenaan Onderaan