Hi,
Later dit jaar heb ik het voornemen om een keer een stuk wagyu te bereiden. Een stuk dat rond de 160EUR is aan te schaffen. Ik moet me nog verdiepen wat het precies gaat worden.
Ik ben nu gewend grotere stukken rund 500-1500gram revearse sear op het rooster te maken.
Ik weet nog niet of het Japans A5 wagyu gaat worden of een mogelijk goedkopere variant.
Nu lees ik dat Japans A5 het beste in een skillet bereid kan worden. Australisch wagyu zou ook revearse sear op het rooster kunnen.
Ik heb nog 0 ervaring met een skillet dus ik wil wat gaan oefenen. Wat is een mooi en betaalbaar stukje vlees waar ik dit mee kan gaan doen?
Tot slot: ik ben een beetje aan het kijken wat de voordelen van de skillet is t.o.v. het rooster (indirect/direct). Iemand die hier iets over kwijt kan. Verschilt het qua smaak nog?
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Later dit jaar heb ik het voornemen om een keer een stuk wagyu te bereiden. Een stuk dat rond de 160EUR is aan te schaffen. Ik moet me nog verdiepen wat het precies gaat worden.
Ik ben nu gewend grotere stukken rund 500-1500gram revearse sear op het rooster te maken.
Ik weet nog niet of het Japans A5 wagyu gaat worden of een mogelijk goedkopere variant.
Nu lees ik dat Japans A5 het beste in een skillet bereid kan worden. Australisch wagyu zou ook revearse sear op het rooster kunnen.
Ik heb nog 0 ervaring met een skillet dus ik wil wat gaan oefenen. Wat is een mooi en betaalbaar stukje vlees waar ik dit mee kan gaan doen?
Tot slot: ik ben een beetje aan het kijken wat de voordelen van de skillet is t.o.v. het rooster (indirect/direct). Iemand die hier iets over kwijt kan. Verschilt het qua smaak nog?
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk