- Berichten
- 8
Vandaag maar eens een eerste poging gewaagd om Pulled Pork te maken. Een mooi stuk procureur van 2,6 kilo was het slachtoffer.
Na het rubben met Pulled Pork kruiden van Santa Maria, de procureur op de Bastard gelegd. Temperatuur op 120 graden laten komen en de eerste 5 uur met rust gelaten. Daarna in het folie nog zo'n kleine 2 uur door laten garen. Na het afkoel kwartiertje een klein uur onder de handdoek laten liggen. Daarna begon het "pullen" en uiteraard de bekende Noskos saus erdoorheen mixen. Bordje afgemaakt met een lekker broodje met Augurk en rode ui en mijn vrouw heeft er een lekkere frisse kool Salade bijgemaakt. We hebben gesmuld met 7 personen!
Na het rubben met Pulled Pork kruiden van Santa Maria, de procureur op de Bastard gelegd. Temperatuur op 120 graden laten komen en de eerste 5 uur met rust gelaten. Daarna in het folie nog zo'n kleine 2 uur door laten garen. Na het afkoel kwartiertje een klein uur onder de handdoek laten liggen. Daarna begon het "pullen" en uiteraard de bekende Noskos saus erdoorheen mixen. Bordje afgemaakt met een lekker broodje met Augurk en rode ui en mijn vrouw heeft er een lekkere frisse kool Salade bijgemaakt. We hebben gesmuld met 7 personen!