BasBQ
Beef en Steak

Simmentaler Rib eye

 
 

Dobey

Stoker
Berichten
328
Liep vandaag in de Sligro en zag deze Simmentaler rib eye liggen. Die leek me wel wat, dus 2 stuks mee genomen.
D7C1B848-BAC3-46AC-92D5-579309BAB241.jpeg

Voorzien van wat zout, peper, knoflook poeder en tijm.
A706EDED-E787-4836-95F8-9AFCE5424C7B.jpeg

Omdat we dit keer wat minder tijd hadden, gegaan voor een hogere temp in de Q. 150 graden op het rooster, vlees er op tot 46 graden. Daarna nog even direct boven het vuur om hem wat aan te bakken. Laten liggen tot ongeveer 50 á 52 graden.
E5DB8644-526B-4272-BF0C-87A5C836EBC1.jpeg

Met als resultaat:
062DE7A3-97B9-44B6-B947-1620D46924B3.jpeg

Goed mals vlees. Zeker voor herhaling vatbaar
 
Ziet er goed uit!

Toevallig ben ik er gisteren ook geweest en twee dezelfde rib eyes meegenomen (en nog wat extra’s ).
Die gaan er hier morgen op, ben benieuwd!

eac6775fee287ea11a22443856b2a44a.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er goed uit!

Toevallig ben ik er gisteren ook geweest en twee dezelfde rib eyes meegenomen (en nog wat extra’s ).
Die gaan er hier morgen op, ben benieuwd!

eac6775fee287ea11a22443856b2a44a.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Hahaha de bavette en rib finger heb ik ook mee genomen. Die laatste naar aanleiding van Frits zijn laatste post.
 
Hahaha de bavette en rib finger heb ik ook mee genomen. Die laatste naar aanleiding van Frits zijn laatste post.

Goeie smaak heb je, volgende keer carpoolen

Rib fingers gooi ik er morgenmiddag alvast op, lekker een beetje snaaien. Maak die regelmatig als extraatje er bij.
Bavette maak ik pinwheels van, die heb ik nog nooit gemaakt maar zal vast wel smaken.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Hier gaan de vingers er morgen middag op. Samen met een bavette of picanha. Daar ben ik nog niet helemaal uit.

carpoolen is niet handig, ik ga over Vorstenbosch 😂
 
mooi stukje vlees
was de garing naar wens?
 
Die heb je mooi zien liggen dan
Zien er goed uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan