BasBQ
Beef en Steak

Shotgun shells

Omdat het bij Sabine goed gelukt is wil je het anders gaan doen? Die droge harde buisjes vullen veel makkelijker.
Dat zou ik niet doen. Dan wordt het moeilijk om ze te vullen.
Dat het goed gelukt is betekent niet dat het niet nog beter kan toch? Ik dacht dat experimenteren hier gewaardeerd werd i.p.v. meteen afgeschoten...

Even kort voorkoken, dat bedoel ik natuurlijk niet mee dat het al gaar is voordat het op de bbq gaat, maar wel dat het wellicht korter kan dan in een uur.
 
Niet afgeschoten @Jorizzz maar hetklonk voor mij onlogisch. Het was niet fel maar vragend bedoeld. Met die harde droge hulsjes kun je heel makkelijk het vulmengsel uitsteken daarom begreep ik die suggestie niet. Sorry. Experimenteer vooral lekker!
 
Dat heb je lekker in elkaar gezet Sabine šŸ˜‹ wij thuis maken ze ook wel eens op Italiaanse wijze met als basis verse Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas door het gehakt mengsel.
Dat klinkt ook goed! Die ga ik onthouden voor de volgende keer!
 
Terug
Bovenaan Onderaan