- Berichten
- 255
Deze Shotgun Shells stonden al even op mijn lijstje. Ik heb twee recepten gecombineerd en het eindresultaat wat erg lekker!
Begonnen met het gehaktmengsel, als kruiden heb ik de raspberry chipotle rub gebruikt. Een eitje, sjalotje, kappertjes en gesnipperde augurkjes erdoor.
De cannelloni’s gevuld met in het midden een mozzarellabolletje en aan beide kanten opgevuld met gehakt.
Daarna het ontbijtspek licht ingesmeerd met de bijbehorende raspberry-chipotlesaus en de rolletjes netjes omwikkeld.
Op 120 graden op de Q, eerst grillen en daarna een paar keer insmeren met de bbq-saus.
Na een uurtje waren ze klaar, wat salade erbij en het smikkelen geblazen.
Begonnen met het gehaktmengsel, als kruiden heb ik de raspberry chipotle rub gebruikt. Een eitje, sjalotje, kappertjes en gesnipperde augurkjes erdoor.
De cannelloni’s gevuld met in het midden een mozzarellabolletje en aan beide kanten opgevuld met gehakt.
Daarna het ontbijtspek licht ingesmeerd met de bijbehorende raspberry-chipotlesaus en de rolletjes netjes omwikkeld.
Op 120 graden op de Q, eerst grillen en daarna een paar keer insmeren met de bbq-saus.
Na een uurtje waren ze klaar, wat salade erbij en het smikkelen geblazen.
Laatst bewerkt: