- Berichten
- 1.648
Short ribs, je bent er even mee bezig, maar het resultaat mag er zijn. Damm wat is dat lekker.
Vanochtend eerst het membraam geprobeerd te verwijderen, blijft een lastig klusje.
Ribs in rub gezet en wat extra zout en peper
Uurtje of 5 op 110 gr, ieder uur gesprayd met appelsap/whiskey
Daarna ingepakt met appelsap en restje whiskey.
Ondertussen tijd goed besteden met wat vakliteratuur en wat te drinken
Rond 90 graden geprikt en dat voelde goed.
Ondertussen bieten/aardappel roosjes van Ewald gemaakt en zwart geblakerde prei
Wat hebben we weer heerlijk gegeten
Vanochtend eerst het membraam geprobeerd te verwijderen, blijft een lastig klusje.
Ribs in rub gezet en wat extra zout en peper
Uurtje of 5 op 110 gr, ieder uur gesprayd met appelsap/whiskey
Daarna ingepakt met appelsap en restje whiskey.
Ondertussen tijd goed besteden met wat vakliteratuur en wat te drinken
Rond 90 graden geprikt en dat voelde goed.
Ondertussen bieten/aardappel roosjes van Ewald gemaakt en zwart geblakerde prei
Wat hebben we weer heerlijk gegeten