BasBQ
Beef en Steak

Short ribs

McPeet

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
1.632
Short ribs, je bent er even mee bezig, maar het resultaat mag er zijn. Damm wat is dat lekker.
Vanochtend eerst het membraam geprobeerd te verwijderen, blijft een lastig klusje.
Ribs in rub gezet en wat extra zout en peper
Uurtje of 5 op 110 gr, ieder uur gesprayd met appelsap/whiskey

Daarna ingepakt met appelsap en restje whiskey.
Ondertussen tijd goed besteden met wat vakliteratuur en wat te drinken

Rond 90 graden geprikt en dat voelde goed.
Ondertussen bieten/aardappel roosjes van Ewald gemaakt en zwart geblakerde prei

Wat hebben we weer heerlijk gegeten

IMG_1712.jpg


IMG_1713.jpg


IMG_1715.jpg


IMG_1719.jpg
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
5.722
appelsap met whisky mengen? Dan moet het de smaak wel heel veel ten goede komen
 

McPeet

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
1.632

Cor

Vuurmaker
 
Berichten
50
Ziet er zeer smakelijke uit zeg


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
8.005
Wat ziet dat er weer fantastisch uit zeg. Wat een heerlijkheid.
En het Was ook bij jou dorstig weer zie ik wel. Lekker hoor
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.391
Mooie run om je nieuwe ei mee in te wijden. Ziet er goed uit hoor. En het bordje is weer tip top heel mooi.
Merkte je veel verschil in smaak nu het van een ei komt?
 

McPeet

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
1.632
Mooie run om je nieuwe ei mee in te wijden. Ziet er goed uit hoor. En het bordje is weer tip top heel mooi.
Merkte je veel verschil in smaak nu het van een ei komt?
Vorige week spareribs als eerste op het ei gemaakt. Het is vooral de temperatuur beheersing die heel makkelijk is. En uiteraard smaakt alles beter wat van het groen ei komt :cool:
 
  • Leuk
Waarderingen: Bram
Bovenaan Onderaan