Gisteren voor vaderdag shortribs op het menu.
Had bij BB Quality een mooi stuk Angus van 1,7 kilo besteld.
Het ging allemaal goed, na 3 uur roken zat de rub goed vast en heb ik hem ingepakt. De gasten kwamen aan en het vlees ging lekker. tot 85 graden. Toen ging hij denk ik de stall in. temperatuur ging maar niet omhoog. het was op een gegeven moment 18:30 en mensen kregen honger, dus maar alvast ook de satetjes en speklappen er op gegooid. Uiteindelijk warnen de ribs pas om 20:30 klaar. Het heeft natuurlijk niet geholpen dat ik iedere keer de deksel van mijn lumberjack open moest doen voor de sate en speklappen, maar heb ik verder iets verkeerd gedaan? Ter info, Ribs zijn er om 10:45 op gegaan.
Had bij BB Quality een mooi stuk Angus van 1,7 kilo besteld.
Het ging allemaal goed, na 3 uur roken zat de rub goed vast en heb ik hem ingepakt. De gasten kwamen aan en het vlees ging lekker. tot 85 graden. Toen ging hij denk ik de stall in. temperatuur ging maar niet omhoog. het was op een gegeven moment 18:30 en mensen kregen honger, dus maar alvast ook de satetjes en speklappen er op gegooid. Uiteindelijk warnen de ribs pas om 20:30 klaar. Het heeft natuurlijk niet geholpen dat ik iedere keer de deksel van mijn lumberjack open moest doen voor de sate en speklappen, maar heb ik verder iets verkeerd gedaan? Ter info, Ribs zijn er om 10:45 op gegaan.