- Berichten
- 286
Hallo mede Q-ers,
Ik zit met het volgende;
Ik ben een trotse bezitter van de inmiddels veel besproken Masterbuilt kamado en deze staat gemiddeld zeker 2-3x per week aan, weer of geen weer. Ik zit echter te denken aan een uitbreiding, wellicht helemaal overbodig of juist geniaal.
Mijn set-up is onderstaande; buitenkeuken met kamado + inductiekookplaat.
De optie van een "sear-station" oftewel een kleine bbq voor het afgrillen lijkt mij dan wel mooi. Zit nu beetje te neuzen naar de kleinere kamado's, gewoon de b-merken in eerste instantie, aangezien ik niet het idee heb hier veel indirect oid op te gaan doen. (Wellicht zelfs een wga oid ernaast nog een optie, maar vind kamado gewoon mooier)
Wellicht zit ik er helemaal naast en hebben jullie andere ervaringen. Ik ben erg benieuwd of het handig is en het geld waard, of dat het in de praktijk maar heel weinig gebruikt wordt.
GRAAG jullie ervaringen en advies!!
Thanks!
Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk
Ik zit met het volgende;
Ik ben een trotse bezitter van de inmiddels veel besproken Masterbuilt kamado en deze staat gemiddeld zeker 2-3x per week aan, weer of geen weer. Ik zit echter te denken aan een uitbreiding, wellicht helemaal overbodig of juist geniaal.
Mijn set-up is onderstaande; buitenkeuken met kamado + inductiekookplaat.
De optie van een "sear-station" oftewel een kleine bbq voor het afgrillen lijkt mij dan wel mooi. Zit nu beetje te neuzen naar de kleinere kamado's, gewoon de b-merken in eerste instantie, aangezien ik niet het idee heb hier veel indirect oid op te gaan doen. (Wellicht zelfs een wga oid ernaast nog een optie, maar vind kamado gewoon mooier)
Wellicht zit ik er helemaal naast en hebben jullie andere ervaringen. Ik ben erg benieuwd of het handig is en het geld waard, of dat het in de praktijk maar heel weinig gebruikt wordt.
GRAAG jullie ervaringen en advies!!
Thanks!

Verstuurd vanaf mijn SM-G975F met Tapatalk