- Berichten
 - 43
 
Was erg benieuwd naar schichtfleisch en liep in de jumbo en dacht koop wat schouder karbo's, uien en spek en voila:
		
		
	
	
		
	
Botten uitsnijden:
		
	
In de Piggypowder rub:
		
	
Eerste speklaag in de do:
		
	
Opbouwen met laagjes:
		
	
Saus en bovenlaag spek:
		
	
Dicht:
		
	
		
	
Tussen en eind resultaat:
		
	
		
	
Super lekker eindresultaat en lekker gegeten met gebakken aardappels, aanrader.
	
		
			
		
		
	
				
			Botten uitsnijden:
In de Piggypowder rub:
Eerste speklaag in de do:
Opbouwen met laagjes:
Saus en bovenlaag spek:
Dicht:
Tussen en eind resultaat:
Super lekker eindresultaat en lekker gegeten met gebakken aardappels, aanrader.