- Berichten
- 5.321
Met nieuwjaar een varkensrack voorzien. Ik ben normaal niet voor de sauzen, maar de visite wel. Heb ff wat zitten googlen, maar nog niets concreets gevonden. Iemand een goed recept van saus dat bij rack past?
Het rack zelf ga ik insmeren met mosterd en dan rubben een dag van te voren. Daarna een 2 a 2,5u indirect op de Q op 130° (of moet dit warmer?). Ik vind zoveel recepten, maar de ene doet het op 100°, een andere op 130°, dan weer 150, 160 en 180° zelfs. Deze keer geen idee welke te doen. Kan er mij iemand zeggen op welke temperatuur en welke tijd? Dan kan ik me wat plannen.
Thanx
Het rack zelf ga ik insmeren met mosterd en dan rubben een dag van te voren. Daarna een 2 a 2,5u indirect op de Q op 130° (of moet dit warmer?). Ik vind zoveel recepten, maar de ene doet het op 100°, een andere op 130°, dan weer 150, 160 en 180° zelfs. Deze keer geen idee welke te doen. Kan er mij iemand zeggen op welke temperatuur en welke tijd? Dan kan ik me wat plannen.
Thanx