Smide
Sprokkelaar
- Berichten
- 37
Hallo Grillers,
Afgelopen tijd mij laten inspireren door het boek Indostok van Vanja van der Leeden.
In dit prachtige boek vol met recepten, mooie foto's en informatie laat je je meenemen in de meest verrukkelijke sate's.(aanrader)
Vandaag heb ik 2 types gemaakt, de Sate Ayam en de Sate Palembang.
Voor de Ayam heb ik kippendij gebruikt, helaas zonder vel omdat die even niet voorhanden was.
Voor de Palembang heb ik prachtige stukke sucade gebruikt.
Ik zal verder geen receptuur benoemen maar het was werkelijk heerlijk, nogmaals het boek is een aanrader.
Bij deze 2 sate's heb ik Bumbu Kacang Manis gemaakt.(zoete pindasaus)
Sate Ayam:
Sate Palembang:
Bumbu Kacang Manis:
Wij hebben heerlijk gegeten, en nogmaals kan ik dit mooie boek iedereen aanraden die van een lekker stokje sate houdt.
Mvg
Eric
Afgelopen tijd mij laten inspireren door het boek Indostok van Vanja van der Leeden.
In dit prachtige boek vol met recepten, mooie foto's en informatie laat je je meenemen in de meest verrukkelijke sate's.(aanrader)
Vandaag heb ik 2 types gemaakt, de Sate Ayam en de Sate Palembang.
Voor de Ayam heb ik kippendij gebruikt, helaas zonder vel omdat die even niet voorhanden was.
Voor de Palembang heb ik prachtige stukke sucade gebruikt.
Ik zal verder geen receptuur benoemen maar het was werkelijk heerlijk, nogmaals het boek is een aanrader.
Bij deze 2 sate's heb ik Bumbu Kacang Manis gemaakt.(zoete pindasaus)
Sate Ayam:
Sate Palembang:
Bumbu Kacang Manis:
Wij hebben heerlijk gegeten, en nogmaals kan ik dit mooie boek iedereen aanraden die van een lekker stokje sate houdt.
Mvg
Eric
Laatst bewerkt: