- Berichten
- 5.286
Omdat we in België weer gelimiteerd zijn ivm vrienden over de vloer en ik nog veel vlees in de vriezer heb, ga ik dus eerst zien om al het pork op te krijgen omdat te lang in de vriezer is niet goed. Rund mag wat langer.
Ik had nog een varkenshaasje liggen en dat was de vorige keer goed meegevallen, maar vond mijn vrouw de rooksmaak er niet leuk aan.
Vermits ik ook nog een GasBBQ heb en zij geen rooksmaak wilde, ging ik dan maar ff wat gas nuttigen ipv houtskool. En dan is een sateetje welkom.
Gisteren in stukjes gesneden, dan de sweet paprika rub gemengd met olijfolie, beetje bruine suiker en citroensap, en alles samen in de zak tot deze avond. ik vond het heerlijk, maar mijn vrouw vond het te zoet. 1 ding is duidelijk. Geen zoete rubs en geen BBQ sauzen hier thuis. Dat is dus alleen voor mijn vrienden met smaak en ik
En om niet altijd speciaal te doen, gewoon een simpel pureetje en erwtjes met worteltjes.
Was haast vergeten hoe traag het gaat op een gasbbq. de tijd die je wint met opstarten, ben je kwijt met bakken.
Impressies:
Ik had nog een varkenshaasje liggen en dat was de vorige keer goed meegevallen, maar vond mijn vrouw de rooksmaak er niet leuk aan.
Vermits ik ook nog een GasBBQ heb en zij geen rooksmaak wilde, ging ik dan maar ff wat gas nuttigen ipv houtskool. En dan is een sateetje welkom.
Gisteren in stukjes gesneden, dan de sweet paprika rub gemengd met olijfolie, beetje bruine suiker en citroensap, en alles samen in de zak tot deze avond. ik vond het heerlijk, maar mijn vrouw vond het te zoet. 1 ding is duidelijk. Geen zoete rubs en geen BBQ sauzen hier thuis. Dat is dus alleen voor mijn vrienden met smaak en ik

En om niet altijd speciaal te doen, gewoon een simpel pureetje en erwtjes met worteltjes.
Was haast vergeten hoe traag het gaat op een gasbbq. de tijd die je wint met opstarten, ben je kwijt met bakken.
Impressies: