BasBQ
Beef en Steak

Saté en beefburgers voor de eerste keer op de Summit

 
 
 

Cherrywood

Gemarineerd
Berichten
2.063
Gisteren even getest hoe de Summit werkte met het rooster "hoog".

Niets spectaculairs maar saté van kipfilet en buikspek icm mini burgers (50 gram) en wat gevulde tomaat.

Saté gemarineerd volgens het Noskos recept.

Eind resultaat was heerlijk.
Moest wel alle zeilen bij zetten lees kleppen dicht om de temperatuur niet te hoog te laten worden. Volgende keer minder houtskool.

Zoals gezegd saté heerlijk maar de gevulde tomaten recept van dit forum komen hoog op de lijst voor het vaste repertoire!

Eindresultaat was al op voordat ik foto's kon nemen
c474e161bc76181626bacc0c2e9a53a4.jpg
f5526bd294276787502e172da1868dfe.jpg


Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Mini burgers en tomaat
a52901574ebacf4b4910454c5ff9771c.jpg


Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Test geslaagd zo te zien en wat geleerd ook nog 👍🏻
 
Ziet er goed uit!😋
Welk recept voor tomaten heb je gebruikt?
 
Een mix van de recepten die je hier langs ziet komen:
Wat roomkaas, ham , oude kaas en een lente uitje.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Hij heeft niet veel houtskool nodig om goed heet te worden idd. Gisteren heb ik 2 char baskets gebruikt voor pizza maar dat is nog wat te weinig . Zo zie je maar dat t wat spelen is in het begin..heerlijk die tomaten.komt hier ook op de lijst.
 
Ziet er lekker uit. Teveel kolen onder de saté is altijd rush and hurry. (bier kan zelfs warm worden :ROFLMAO: :ROFLMAO:)
Tipje. leg de saté volgende keer eerst lekker indirect. Geeft rust.
 
Ziet er lekker uit. Teveel kolen onder de saté is altijd rush and hurry. (bier kan zelfs warm worden )
Tipje. leg de saté volgende keer eerst lekker indirect. Geeft rust.
Was even aanpoten deed het nu anders om: grillen en daarna even indirect laten liggen.

Had ook echt te veel houtskool. Dat gaat zo hard als de deksel even open gaat.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Wat een geweldenaar is de summit toch.
 
Terug
Bovenaan Onderaan