- Berichten
- 3.616
Gisteren even getest hoe de Summit werkte met het rooster "hoog".
Niets spectaculairs maar saté van kipfilet en buikspek icm mini burgers (50 gram) en wat gevulde tomaat.
Saté gemarineerd volgens het Noskos recept.
Eind resultaat was heerlijk.
Moest wel alle zeilen bij zetten lees kleppen dicht om de temperatuur niet te hoog te laten worden. Volgende keer minder houtskool.
Zoals gezegd saté heerlijk maar de gevulde tomaten recept van dit forum komen hoog op de lijst voor het vaste repertoire!
Eindresultaat was al op voordat ik foto's kon nemen
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Niets spectaculairs maar saté van kipfilet en buikspek icm mini burgers (50 gram) en wat gevulde tomaat.
Saté gemarineerd volgens het Noskos recept.
Eind resultaat was heerlijk.
Moest wel alle zeilen bij zetten lees kleppen dicht om de temperatuur niet te hoog te laten worden. Volgende keer minder houtskool.
Zoals gezegd saté heerlijk maar de gevulde tomaten recept van dit forum komen hoog op de lijst voor het vaste repertoire!
Eindresultaat was al op voordat ik foto's kon nemen


Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk