- Berichten
- 236
Vandaag weer eens de KJ aan t werk gezet... Inspiratie opgedaan via YouTube kanaal van Ralph de Kok.... Daar deze Saltimboca variant gezien.
Stukjes kalfsoester plat geslagen, bestrooid met PeZo, 2 blaadjes salie toegevoegd en opgerold met prosciutto di Parma.
Bijgerecht van groene asperges en pasta rustico!
Vleesje via de reverse sear methode met blokje appelhout daarna nog afgegrild, tot kern van +/- 53 graden.
Was erg smakelijk gerecht.
Als toetje huisgemaakt ijstaartje.. hazelnoot en caramel zeezout.......smaakte ook meer als goed!
Fijne avond!
Stukjes kalfsoester plat geslagen, bestrooid met PeZo, 2 blaadjes salie toegevoegd en opgerold met prosciutto di Parma.
Bijgerecht van groene asperges en pasta rustico!
Vleesje via de reverse sear methode met blokje appelhout daarna nog afgegrild, tot kern van +/- 53 graden.
Was erg smakelijk gerecht.
Als toetje huisgemaakt ijstaartje.. hazelnoot en caramel zeezout.......smaakte ook meer als goed!
Fijne avond!






