- Berichten
- 28
Er staat een verjaardag voor de deur, een mooi moment om een Boston Butt om te toveren in wat Pulled Pork. Het varkentje is reeds van de vriezer naar de koelkast verhuisd om daar rustig te ontdooien, we hebben immers geen haast.
De Rub is inmiddels gemaakt en staat klaar voor gebruik. Voor de rub heb ik het volgende recept gebruikt :
- 65gr suiker (mix van riet-, kristal en basterdsuiker)
- 65gr zee zout (grof)
- 10gr cayennepeper
- 15gr paprikapoeder (gerookt)
- 1,5 gr knoflook poeder
- 1,5 gr mosterd poeder
- 1,5 gr uien poeder
- 0,8 gr zwarte peper
- 0,5 gr gemalen koffie
Alles goed mengen in een vijzel.
De BBQ-SAUCE staat ook reeds te pruttelen
De rest van dit PP avontuur volgt de komende dagen, de Oklahoma Smoker zal zondag zijn intrede doen.

De Rub is inmiddels gemaakt en staat klaar voor gebruik. Voor de rub heb ik het volgende recept gebruikt :
- 65gr suiker (mix van riet-, kristal en basterdsuiker)
- 65gr zee zout (grof)
- 10gr cayennepeper
- 15gr paprikapoeder (gerookt)
- 1,5 gr knoflook poeder
- 1,5 gr mosterd poeder
- 1,5 gr uien poeder
- 0,8 gr zwarte peper
- 0,5 gr gemalen koffie

Alles goed mengen in een vijzel.

De BBQ-SAUCE staat ook reeds te pruttelen

De rest van dit PP avontuur volgt de komende dagen, de Oklahoma Smoker zal zondag zijn intrede doen.