Ja ik zag een kilootje kippendijen liggen en die gingen in het karretje. Kon ik eens die nieuwe rotisserie uitproberen. Speciaal gyroskruiden meegenomen maar per abuis toch andere kipkruiden overheen gedaan. Wat een klein beetje kip als dit op een spies zit. Wat een enorm verschil met die "troep" uit de supermarkt gebakken in de pan. De volgende keer laat ik hem wat langer garen. Nu bij 68 graden eraf gehaald en de binnenkant was sappig. Toch denk ik dat ik de volgende keer hem door laat lopen tot dik in de 70. Echt een aanrader. Ik heb nog wat Picana liggen dus er gaat zeker een volgende keer komen.
Aangezien deze monolith voor mij nieuw is heb ik er voor gekozen om het eerste deel van de bereiding indirect te doen en hierna alles open gezet en de Q was in no time richting de 300 gr. Toen zaten er ook lekkere knappige stukjes aan.
Ja er kunnen op deze rotisserie 7 spiezen dat is wat voor de wedstrijd van deze maand. dat is wel overkill. Ga eens denken wat het gaat worden.
Aangezien deze monolith voor mij nieuw is heb ik er voor gekozen om het eerste deel van de bereiding indirect te doen en hierna alles open gezet en de Q was in no time richting de 300 gr. Toen zaten er ook lekkere knappige stukjes aan.
Ja er kunnen op deze rotisserie 7 spiezen dat is wat voor de wedstrijd van deze maand. dat is wel overkill. Ga eens denken wat het gaat worden.