- Berichten
- 446
Helaas vandaag wat minder weer, maar dat mag de pret niet drukken. Op het menu; paddenstoelenrisotto met rib-eye.
Eerst even de groene asperges grillen om vervolgens de rib eye caveman style te behandelen. Had hem nog even in 2 stukken gesneden, leek me handiger. Daarna lekker de wok erop en beginnen met de risotto.
De rib-eye lag ondertussen ingepakt met boter/tijm/knoflook.
Voor de risotto vrij eenvoudig, sjalotjes met knoflook, risotto rijst, paddestoelenmix en vervolgens de groene asperges. Verder nog een herfstbokje en wat bouillion natuurlijk.
Op het laatst nog wat peterselie en kaas. Oja ennog wat citroensap, deels bij het bakken, deels op t eind nog.
Eerst even de groene asperges grillen om vervolgens de rib eye caveman style te behandelen. Had hem nog even in 2 stukken gesneden, leek me handiger. Daarna lekker de wok erop en beginnen met de risotto.
De rib-eye lag ondertussen ingepakt met boter/tijm/knoflook.
Voor de risotto vrij eenvoudig, sjalotjes met knoflook, risotto rijst, paddestoelenmix en vervolgens de groene asperges. Verder nog een herfstbokje en wat bouillion natuurlijk.
Op het laatst nog wat peterselie en kaas. Oja ennog wat citroensap, deels bij het bakken, deels op t eind nog.