Afgelopen week had ik weer ontzettend veel zin in ribbetjes. Het enige probleem was dat ik niet naar mijn gewoonlijke slager kon gaan en dus mijn vlees heb moeten kopen in een winkel. Omdat de ribbetjes van Delhaize en Albert Heijn in het verleden al getest en afgekeurd werden, heb ik mijn kansen gewaagd bij Renmans.
Een basisrub erop, ingepakt met kindersuiker en ongezouten boter en uiteindelijk gekozen voor een 2-1,5-0,5 methode.
Conclusie: de rub was fantastisch en zo ook de vleesjus uit de verpakking. Nadeel was wel het vlees, wederom bleek er een groot verschil tussen het vlees van mijn slager en die van andere slagers. Ik vond het vlees wat taai en minder smaakvol, ook al was het beter dan de ribbetjes van Delhaize en Albert Heijn.
Soit, foto´s hieronder
Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
Een basisrub erop, ingepakt met kindersuiker en ongezouten boter en uiteindelijk gekozen voor een 2-1,5-0,5 methode.
Conclusie: de rub was fantastisch en zo ook de vleesjus uit de verpakking. Nadeel was wel het vlees, wederom bleek er een groot verschil tussen het vlees van mijn slager en die van andere slagers. Ik vond het vlees wat taai en minder smaakvol, ook al was het beter dan de ribbetjes van Delhaize en Albert Heijn.
Soit, foto´s hieronder



Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk