- Berichten
- 2.746
Weet niet of Reserva negra de naam van het vlees is voor mij is het een lekkere dikke karbonade 
Heb er groente bij uit de bricknic en een gepofte zoete aardappel met een mix van crème fraiche en chilisaus.
Het vlees wat pezo erop die van corina het vet eraf gesneden ook mee gebakken eerst in de skillet met verse kruiden en dan nog even afgrillen
tot kerntemperatuur van ongeveer 59 graden .
Daarna nog even rusten en op het bord.
De groente een klein beetje olie erbij en kruiden van fik hem erin nr 1 en dan een tijdje op de Bbq in de bricknic.
En verder vertellen de foto’s het verhaal in beeld
Het was weer erg lekker zelfs corina vond het vlees lekker (helaas
)
En dan de foto’s

Heb er groente bij uit de bricknic en een gepofte zoete aardappel met een mix van crème fraiche en chilisaus.
Het vlees wat pezo erop die van corina het vet eraf gesneden ook mee gebakken eerst in de skillet met verse kruiden en dan nog even afgrillen
tot kerntemperatuur van ongeveer 59 graden .
Daarna nog even rusten en op het bord.
De groente een klein beetje olie erbij en kruiden van fik hem erin nr 1 en dan een tijdje op de Bbq in de bricknic.
En verder vertellen de foto’s het verhaal in beeld

Het was weer erg lekker zelfs corina vond het vlees lekker (helaas

En dan de foto’s