BasBQ
Beef en Steak

Reserva negra (dikke karbonade ) met groente uit bricknic en gepofte zoete aardappel

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Weet niet of Reserva negra de naam van het vlees is voor mij is het een lekkere dikke karbonade 😀
Heb er groente bij uit de bricknic en een gepofte zoete aardappel met een mix van crème fraiche en chilisaus.
Het vlees wat pezo erop die van corina het vet eraf gesneden ook mee gebakken eerst in de skillet met verse kruiden en dan nog even afgrillen
tot kerntemperatuur van ongeveer 59 graden .
Daarna nog even rusten en op het bord.
De groente een klein beetje olie erbij en kruiden van fik hem erin nr 1 en dan een tijdje op de Bbq in de bricknic.
En verder vertellen de foto’s het verhaal in beeld 😀
Het was weer erg lekker zelfs corina vond het vlees lekker (helaas 😀)
En dan de foto’s

93BDC3BD-4A42-44C4-81FB-EA4F6F95848E.jpeg


F431FE2B-4965-415B-8265-83A7139D2DD0.jpeg


F9EB9E82-329E-4D72-B969-7008D7E75B2C.jpeg


BA10718B-3692-44DC-BBEE-8753C5C33013.jpeg


8D1F9465-AA2F-4AE0-824E-702109DCEB45.jpeg


6559EAD0-DE50-43C1-8D40-810D9177DA37.jpeg


6D5D2DCB-870E-477B-8991-D61D71F36479.jpeg


DE671AB7-E244-49DC-AE64-C2C5F80FF7E5.jpeg


6A197416-090B-494E-AE8C-C485B75A388D.jpeg


962BE720-0B80-4111-929D-33B8C2CC7215.jpeg
 
Lekker compleet maaltje zo!

Mooie tomapork ook zo, gewoon uit een skillet met wat rozemarijn, heerlijk.
 
Das genieten geweest.
Wat een geweldige hobby hebben we toch
 
Piet, je verslagen en foto's zijn altijd een genot om te lezen.
Lekker bordje weer.
 
Dat ziet er heerlijk mals uit, dat stukje varkenvlees. Mooi compleet maaltje zo.
 
Dat ziet er weer verrukkelijk uit Piet. Mooi kompleet maaltje van de bbq. Top.

De naam van het stuk vlees doet vermoeden dat het een gerijpt stuk Iberico is. Maar of het daadwerkelijk 12 maanden gerijpt heeft vraag ik me af. Het kan ook de vooraf aangeduide kwaliteit van de kweker zijn de de naam Reserva mag dragen. Hoe dan ook. Het ziet er een heerlijk stukje vlees uit.
 
Dat ziet er weer verrukkelijk uit Piet. Mooi kompleet maaltje van de bbq. Top.

De naam van het stuk vlees doet vermoeden dat het een gerijpt stuk Iberico is. Maar of het daadwerkelijk 12 maanden gerijpt heeft vraag ik me af. Het kan ook de vooraf aangeduide kwaliteit van de kweker zijn de de naam Reserva mag dragen. Hoe dan ook. Het ziet er een heerlijk stukje vlees uit.
En het kan ook een mooi stukje marketing zijn?😉 Als het maar gesmaakt heeft, ziet er heerlijk uit!
 
Dat ziet er heerlijk uit, zo’n bricknick is wel een hele leuke toevoeging voor op de barbecue.
 
Heerlijk maaltje 👌🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan