BasBQ
Beef en Steak

Pulledpork

 

tomvond

Vuurmaker
Berichten
65
tja wat moet je anders op eerste pinksterdag. Met me myself en de Q
Maar weer eens een keer pulledpork maken. Helaas foto's van de voorbereiding vergeten.

Ik heb tevens de bekijken functie ontdekt zodat je de post eerst knap kan maken voordat je hem post :)

Recept komt van noskos. http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html met een vleugje van mezelf

Zonder foto's is het niet gebeurd.

Vuurtje gestookt om de Q op te warmen
ad37cb3da9c7f1c7568cec2efba0ae0e.jpg


Nou daar ligt ie dan, ik bind hem altijd op. Op naar de 69 graden



Vlak voor het inpakken. 69 graden bereikt. Nu laten liggen tot 85 graden
17dfa584ae12569d99d2f12967ba6a79.jpg


Uitgepakt en ingesmeerd met de glaze. om een mooie korstje te krijgen en gewacht tot 88
02c0e6fa6f5d02d6e6be58675252c258.jpg


32392658d92e457a260335ff11078353.jpg


Klaaar! ruim 1 uur laten rusten
fe8d1b8cc6ba721ac8a5b7f3679a3876.jpg


Start pulling!
527b48c4d596147c185d62c930ffdfef.jpg


Smullen maar!
d40b4166b13a9a354471160e1f264612.jpg



 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Mooi hoor, gratz met knorrie!
 
Yes, zo lust ik ze graag. :) !
 
Terug
Bovenaan Onderaan