- Berichten
- 65
tja wat moet je anders op eerste pinksterdag. Met me myself en de Q
Maar weer eens een keer pulledpork maken. Helaas foto's van de voorbereiding vergeten.
Ik heb tevens de bekijken functie ontdekt zodat je de post eerst knap kan maken voordat je hem post
Recept komt van noskos. http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html met een vleugje van mezelf
Zonder foto's is het niet gebeurd.
Vuurtje gestookt om de Q op te warmen
Nou daar ligt ie dan, ik bind hem altijd op. Op naar de 69 graden
Vlak voor het inpakken. 69 graden bereikt. Nu laten liggen tot 85 graden
Uitgepakt en ingesmeerd met de glaze. om een mooie korstje te krijgen en gewacht tot 88
Klaaar! ruim 1 uur laten rusten
Start pulling!
Smullen maar!
Maar weer eens een keer pulledpork maken. Helaas foto's van de voorbereiding vergeten.
Ik heb tevens de bekijken functie ontdekt zodat je de post eerst knap kan maken voordat je hem post
Recept komt van noskos. http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html met een vleugje van mezelf
Zonder foto's is het niet gebeurd.
Vuurtje gestookt om de Q op te warmen
Nou daar ligt ie dan, ik bind hem altijd op. Op naar de 69 graden
Vlak voor het inpakken. 69 graden bereikt. Nu laten liggen tot 85 graden
Uitgepakt en ingesmeerd met de glaze. om een mooie korstje te krijgen en gewacht tot 88
Klaaar! ruim 1 uur laten rusten
Start pulling!
Smullen maar!