woutervk1991
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
Vanmorgen om 6 uur ging de wekker. Het was tijd om voor de eerste keer pulled pork te maken. Helaas heb ik alleen een mini green egg waar indirect grillen niet op mogelijk is. Dus gaat het op de gasbbq met aardig wat rookhout. Temperatuur is makkelijk konstant te houden dus kon ik weer terug me nest in nadat ik de varkensnek op de Q had gelegd.
Gister avond heb ik het vlees alvast geinjecteerd met grand prestige en in de dry rub gezet. Kon hij lekker een nachtje intrekken.
Ik ging ervanuit dat de 'zone' bereikt word richting de 70 graden. Maar hij staat al een tijd om de 60 graden. Ik heb hem eerst nog even in een glaze gezet en over 2 uur gaat hij in de alluminium folie.
In de loop van de middag zal hij wel klaar zijn en word al her wachten beloond door (hopelijk) een heel erg lekkere broodje pulled pork.
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
Gister avond heb ik het vlees alvast geinjecteerd met grand prestige en in de dry rub gezet. Kon hij lekker een nachtje intrekken.
Ik ging ervanuit dat de 'zone' bereikt word richting de 70 graden. Maar hij staat al een tijd om de 60 graden. Ik heb hem eerst nog even in een glaze gezet en over 2 uur gaat hij in de alluminium folie.
In de loop van de middag zal hij wel klaar zijn en word al her wachten beloond door (hopelijk) een heel erg lekkere broodje pulled pork.

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk