- Berichten
- 163
Nu alvast begonnen met de Pulled Pork voor volgende week wanneer de leden van mijn bandje met aanhang komen.
Zodoende creeer ik dan wat ruimte voor mezelf en op de KJC3 om dan spare-ribs te maken.
Gisteravond het spul in de "Franky's Pork Prank BBQ rub" gezet.
Ik heb daar goeie dingen over gelezen, dus ik ben heel benieuwd hoe dat uitpakt, het rook in elk geval al heel lekker.
De Fireboard met drive houden de boel in de gaten, dus ik ben bang dat het allemaal goed komt.
https://share.fireboard.io/6F2407
Zodoende creeer ik dan wat ruimte voor mezelf en op de KJC3 om dan spare-ribs te maken.
Gisteravond het spul in de "Franky's Pork Prank BBQ rub" gezet.
Ik heb daar goeie dingen over gelezen, dus ik ben heel benieuwd hoe dat uitpakt, het rook in elk geval al heel lekker.
De Fireboard met drive houden de boel in de gaten, dus ik ben bang dat het allemaal goed komt.
https://share.fireboard.io/6F2407
Laatst bewerkt: