Dit weekend weer terug op de camping en we hadden wat ruimte in de auto dus de nieuwe wsm ging mee. Wat eters op visite, dus mooi excuus voor wat meer vlees op de smoker dat wat minder aandacht nodig had.
Het recept van Noskos gevolgd, dus ook voor het eerst het vlees ge?njecteerd. Voor de volledigheid ook de rub van Noskos gebruikt. Als basis voor de saus de blues hog bbq saus.
Run verliep erg goed. Wsm wel een paar keer bij moet stellen. Ik moet nog even wennen aan hoe ik de briketten het best neer kan leggen.
's ochtends om kwart voor 7 (soms zijn kinderen die vroeg wakker worden wel handig) het vuur aangestoken. Half 8 het vlees erop. De geur viel mee gedurende de dag, dus geen boze buren gehad. Om half 6 was het vlees goed volgende de priktest. Het was wel vreemd dat het pullen niet makkelijk ging, maar het vlees smaakte toch super mals.
Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
Het recept van Noskos gevolgd, dus ook voor het eerst het vlees ge?njecteerd. Voor de volledigheid ook de rub van Noskos gebruikt. Als basis voor de saus de blues hog bbq saus.
Run verliep erg goed. Wsm wel een paar keer bij moet stellen. Ik moet nog even wennen aan hoe ik de briketten het best neer kan leggen.
's ochtends om kwart voor 7 (soms zijn kinderen die vroeg wakker worden wel handig) het vuur aangestoken. Half 8 het vlees erop. De geur viel mee gedurende de dag, dus geen boze buren gehad. Om half 6 was het vlees goed volgende de priktest. Het was wel vreemd dat het pullen niet makkelijk ging, maar het vlees smaakte toch super mals.







Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk