BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork it is totday

 
 
 

Martijn van den Berg

Stoker
Berichten
405
Na een tijdje niet zoveel gepost te hebben hier weer een bijdrage van mij.

Vorige week op een feestje stond tot mij verrassing Smoky Goodness er voor het avond eten,.... direct kreeg ik zin om weer is den Pulled Pork te maken. Mooie bijkomstigheid de procureur is in de aanbieding bij de Makro.

Gebaseerd op het recept van NOSKOS, de injectie marinade

327993bb841b9c374d4a79b9e834cd93.jpg


Lekker in de rub en ge?njecteerd
63ced2bd8caa84b5ce61fc56e2e7065e.jpg


Hij ligt er nu op lekker opende WSM met perenhout, ik hou jullie op de hoogte


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Na drie uur in de rook gaat het al heerlijk ruiken hier, maar nog even wachten

825a240a8ddc3e581aa3e676747b7e7c.jpg


Temperatuur nu +/- 70 graden bij een ketel temp van 120
Bijna tijd voor de glaze


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
74 graden bereikt na ruim 4 uur, nu de glaze erop en weer twee uur wachten

01b3fd4143cefd8b8747bb08d7398a67.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat gaat helemaal goed en lekker worden!
 
Na twee uur klaar met de bark nu inpakken en op naar de magische 88, of iets verder voor sommige delen....

c428f4563d7e466f286fc823b41677f7.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Prachtige kleur op je PP! Moet goed komen.
 
Eind resultaat!!!
f4d5e639bed2235a949d13734b2a14a1.jpg


Zonder moeite kom ik hem plukken, gewoon met de hand trok ik hem zo uit elkaar

cf72c69b4e498dc9ca6675b9f7c6113c.jpg


Bedankt voor het kijken en tot de volgende


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Wow, dat ziet er goed uit. Helaas moeten wij het alleen met de foto?s doen...

Smakelijk!
 
Lekkerrrrrr  :)
 
Mooie portie pp, moet ik dringend ook terug gaan maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan