Beef en Steak

pulled pork 1ste keer

Zo te zien gaat dat helemaal goed komen hoor  :)

In principe wil je de bbq zo min mogelijk open doen, maar als ie dan toch open gaat, legde (inderdaad legde, hoeft bij een eitje/ WSM namelijk niet) ik er meteen 2 of 4 koude op.
Bij de Minion methode brand niet alles, dus of de onderste, of de bovenste nu koud zijn, maakt volgens mij dan ook niet echt uit.

Mac
 
Die gaat lekker hoor!
 
Hahahah...., kan me mijn run nog goed herinneren... van vorige week...
Vond het ook heel erg leuk alle support...

Dit gaat ook heel erg de goede kant op...

Ik had vorige week mijn pork niet ge?njecteerd, en ook geen glac? er op...
Wat is het voordeel hier van?

Misschien dat ik dat een volgende keer dan ook doe.

Voor morgen staan er twee canned chickens op de lijst...  :P
 
ThrowonD zei:
Hahahah...., kan me mijn run nog goed herinneren... van vorige week...
Vond het ook heel erg leuk alle support...

Dit gaat ook heel erg de goede kant op...

Ik had vorige week mijn pork niet ge?njecteerd, en ook geen glac? er op...
Wat is het voordeel hier van?

Misschien dat ik dat een volgende keer dan ook doe.

Voor morgen staan er twee canned chickens op de lijst...  :P

Denk dat het voordeel de smaak is.
Is voor mij ook de eerste keer en moet ook me weg nog vinden hier in.
Heb het van deze site
http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html
 
Ja die heb ik ook zien staan.

Ik ben vorige week voor de "plain pulled pork"  gegaan..,
Alles precies volgens recept van Meathead Goldwyn...
Het enige waar ik van af gestapt was..., kwam door het feit dat iedereen hier op het forum riep...  "INPAKKEN"....

Wat ik ook gedaan heb, en voldoende vroeg aan tafel kon gaan... :P
 
ThrowonD zei:
Ja die heb ik ook zien staan.

Ik ben vorige week voor de "plain pulled pork"  gegaan..,
Alles precies volgens recept van Meathead Goldwyn...
Het enige waar ik van af gestapt was..., kwam door het feit dat iedereen hier op het forum riep...  "INPAKKEN"....

Wat ik ook gedaan heb, en voldoende vroeg aan tafel kon gaan... :P

Hahaha ik had het gelezen.
Ze helpen je hier wel goed!
 
En dan nu afwachten totdat de beer kan aanvallen

 
Aanvallen kan nu wel toch??
 
Ow ow ow spannend :D
 
ben benieuwd! Pullen maar!
 
nice! gefeliciteerd met knor!
 
Wat was dit lekker!
Ga het zeker nog een keer maken.

De koolsalade;
een halve spitskool
1 rode peper
3 eetlepels mayonaise
3 eetlepels yoghurt
1,5 eetlepel gele mosterd
1 eetlepel appelciderazijn
2 eetlepels bruine bastardsuiker


 
Terug
Bovenaan Onderaan