BasBQ
Beef en Steak

pulled pork 1ste keer

 
 
 

Passie

Kooltjesharker
Berichten
141
Hier bij mij eerste keer pulled pork.
Het is een boston butt van beef en steak.
Heb het recept gebruikt van Noskos wedstrijd pulled pork.



Het overtollige vet eraf gesneden.
Was aardig wat.


Het vlees ge?njecteerd.


Rub erover heen en dan een nachtje in de coolkast.


Na een koude nacht mocht het stukje vlees eindelijk opwarmen in de bbq.


En dan nu wachten
 
Het ziet er al goed uit, succes.
 
Succes met deze eerste pp run!
 
Ziet er goed uit!
Ga met plezier je eerste run volgen.

Succes
 
Een goed begin, gaat op zeker lukken!!
 
Komt helemaal goed ;)
 
tussenstand

Vlees is nu 62graden

Heb er wat kooltjes bij gedaan

 
Doen jullie altijd branden kolen erbij?
 
Ziet er al heel lekker uit, jullie gaan een heerlijk gerecht tegemoet!!!
 
Passie zei:
Doen jullie altijd branden kolen erbij?

Ik leg ook wel gewoon koude kolen erbij, als je de slang-methode of de minion-methode gebruikt ontsteken de kolen elkaar ook tijdens het hele proces, dus zie ik daar niet zo'n probleem in.
 
Ceriel zei:
Succes vandaag, ik hoop voor je dat je droog staat....

Heb de bbq in de schuur gezet.
Was vanochtend niet heel lekker weer.
 
dat ziet er al prima uit, succes er mee
 
ReneR zei:
Passie zei:
Doen jullie altijd branden kolen erbij?

Ik leg ook wel gewoon koude kolen erbij, als je de slang-methode of de minion-methode gebruikt ontsteken de kolen elkaar ook tijdens het hele proces, dus zie ik daar niet zo'n probleem in.

Krijg je dan geen zwarte rook ervan af?
Dat gebeurt altijd als je de starter aansteekt.
Lijkt me niet lekker op me vlees.
 
Passie zei:
ReneR zei:
Passie zei:
Doen jullie altijd branden kolen erbij?

Ik leg ook wel gewoon koude kolen erbij, als je de slang-methode of de minion-methode gebruikt ontsteken de kolen elkaar ook tijdens het hele proces, dus zie ik daar niet zo'n probleem in.

Krijg je dan geen zwarte rook ervan af?
Dat gebeurt altijd als je de starter aansteekt.
Lijkt me niet lekker op me vlees.

wat voor briketten gebruik je?
 
Leo zei:
Passie zei:
ReneR zei:
Passie zei:
Doen jullie altijd branden kolen erbij?

Ik leg ook wel gewoon koude kolen erbij, als je de slang-methode of de minion-methode gebruikt ontsteken de kolen elkaar ook tijdens het hele proces, dus zie ik daar niet zo'n probleem in.

Krijg je dan geen zwarte rook ervan af?
Dat gebeurt altijd als je de starter aansteekt.
Lijkt me niet lekker op me vlees.

wat voor briketten gebruik je?

Van weber
 
Terug
Bovenaan Onderaan